Individuel Terapi

 =_utf-8_B_SU1BRzAzNzUuanBn_=

Hvad er individuel terapi?  

Individuel terapi tager udgangspunkt i dig og dit liv og hvor du befinder dig lige nu. Der er fokus på dig, dine ønsker og behov.  Du vil have mulighed for at fordybe dig i dine inderste følelser, tanker og drømme for fremtiden, i et trygt rum hvor du kan føle dig sikker, gennem din rejse/proces for ny indsigt og udvikling.

Gennem samtalen vil vi sammen tydeliggøre dine tanker, bekymringer og det der forhindre dig i at leve det liv, som du ønsker eller har drømme om. Vi vil også have fokus på hvad der forhindrer dig i dette. Dine ressourcer vil være i centrum for din videre udvikling og vi vil sammen finde ud af hvilke muligheder du har.
Du vil få hjælp til, at få øje på hvilke blokeringer du har, som forhindrer dig i, at nå dine mål. Dit personlige lederskab vil blive styrket og dermed vil du opnå, at føle dig herre/kvinde over dit eget liv.

Vi vil i samtalerne brede dit liv ud, så du får mulighed for at få et mere nuanceret  billede af dig, dine ressourcer, begrænsninger og muligheder i dit liv.  Samtalen åbner op for, at du kan se alle forskellige sider af dig selv på godt og ondt.
Det giver dig mulighed for, at få dybere indsigt i dig selv og dermed kunne leve i større overensstemmelse med dit indre liv.
 
Det kan også være du gennem mange år har båret på nogle traumatiske oplevelser, som du har brug for, at få bearbejdet og ryddet op i, så du kan komme videre med det liv du gerne vil leve og få det godt med dig selv og dine omgivelser.  

Vi starter med en gratis forsamtale på ca. 30 min. -enten pr. tlf. eller personligt- hvor vi sammen finder ud af det videre forløb.

Varigheden af et samtaleforløb varierer og vil altid være afhængig af din problematik og hvad dit mål er.
Du kan enten ringe til os eller gå direkte til Kontakt og sende os en mail, og du vil blive kontaktet hurtigt.  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>