Drømmetydning

Drømmetydning
Drømmetydning bliver af mange forbundet med noget mystisk, men det er faktisk meget lige til: Drømmene er ganske enkelt et billede på, hvordan vi oplever vores liv og hvad, der er det mest vigtigt for os lige nu. Drømme er psykens og underbevidsthedens måde, at bearbejde dagens indtryk og oplevelser på. Vi har travlt i hverdagen og får ikke stoppet op og mærket efter hvad en given oplevelse rent faktisk gør ved os. Vi glemmer at tage vores følelser alvorligt, og der kan drømmene og drømmetydning fungere som en god indikator på, hvad vi skal være mere opmærksomme på eller hvad vi skal tage mere højtideligt.  Drømme kan hjælpe til en forståelse for, hvor vi har udviklingspotentiale eller hvor vi spænder ben for os selv, og hvordan vi kan få mere inderlighed og hjertelighed ind i vores liv.

 

Drømmetydning-hvordan?

En session tager typisk 50 min. og via genfortælling af drømmen og gennem opklarende spørgsmål, åbnes op for drømmens betydning. Kort, lang – mange eller få detaljer – mareridt eller dejlig drøm; det har ingen betydning for om drømmen kan tydes. Mareridt har ikke nødvendigvis en negativ betydning. Mareridt betyder i al sin enkelhed, at drømmen har et vigtigt budskab som vi skal huske. Alle drømme har en betydning og et budskab, og i bearbejdningen af drømmen vil meningen dukke op.  

Drømmetydnings symboler

Vær forsigtig med, at tyde drømme ud fra bøger o.lign med faste fortolkninger af, hvad symbolerne betyder. Symboler generelt har forskellige betydninger afhængig af kultur og opvækst. I nogle kulturer forbinder man for eksempel en slange med uendelighed, mens det her i Danmark for de flestes vedkommende forbindes med noget ondt, da vi har en kristen kulturbaggrund. Hvis et menneske drømmer om eks. vand, vil betydningen også være afhængig om det er et menneske som elsker vand eller et menneske som har vandskræk. Derfor er det i samtalen med personen, som har drømt, at vi når helt ind i kernen af drømmetydningen.

Du kan enten ringe til os eller gå direkte til Kontakt og sende os en mail, og du vil blive kontaktet hurtigt.